Annus Adrián hazai pályán kezdi a szezont

Szombaton, hazai pályán kezdi az idei szezont Annus Adrián a Haladás VSE kalapácsvetője. Az athéni olimpia éremesélyese a Haladás VSE dobópályáján lép dobókörbe szombaton. A Kenderesi útra várják a szurkolókat, akik minden bizonnyal jó versenyt és hatalmas dobásokat láthatnak, hiszen a párizsi világbajnokság ezüstérmese jó formában teljesít az edzéseken.

Annusnak rangos ellenfelei is lesznek, hiszen dobókörbe lép Horváth József ifjúsági világbajnok is. A szombaton délután négy órakor kezdődő verseny igazi szenzációja azonban természetesen Annus Adrián Európa-bajnok lesz. A kalapácsvető a Nyugat. hu kérdésére elmondta:

- Jó formában vagyok, az időszakhoz képest legalábbis mindenképpen. Jól megy a dobás, ennek tükrében bizakodva várom az olimpiát. Ami a szurkolók szerint nagyon közel van, én úgy vagyok ezzel, hogy az olimpia pont olyan távol amennyire távol kell lennie. Nekem addig minden nap egy kemény munkával teli időszakot jelent. Úgyhogy néha azt érzem még talán messze is van.

És mit várhatnak azok, akik kilátogatnak a szombati versenyre?

Megmondom őszintén, nem tudom. Nem fogom vissza magam, ami a csövön kifér, kiadom magamból a maximumot meglátjuk mire lesz elég. Természetesen nyolcvan méter felett szeretnék dobni, sőt fogok is dobni.

 A Haladás VSE dobószakosztálya várja a 9 és 19 év közötti fiúk és lányok jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni a dobóatlétikát. Érdeklődni lehet a szombati verseny után Kiss Szilárdnál, illetve minden szerdán három órától négy óráig a kenderesi úti dobópályán Lezsák Balázs utánpótlásedzőnél. Telefonon érdeklődni lehet Vida József vezetőedzőnél a 30/6503682-es telefonszámon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport