Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

12 év börtönre ítélték a férfit, aki Kámnál fejbe lőtt egy vállalkozót

Valójában meg akarta ölni, mert tudta, hogy sok pénz van nála.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy arról lapunk is beszámolt , a múlt év szeptemberében súlyos bűncselekmény történt Kám közelében.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Egy Fejér megyei vállalkozót több helyen meglőttek, többek között fején, vállán és mellén. A férfin életmentő műtétet kellett végrehajtani.

Mellette ült a felesége is, akinek sikerült lebuknia Mercedesben, így sérülés nélkül megúszta a lövöldözés.

A tettest nem sokkal később elfogta a rendőrség .

Fejbe lőtték a vállalkozót, de elmenekült a helyszínről
Forrás:

A szombathelyi bíróság ma arról tájékoztatta lapunkat, hogy ítélet született az ügyben.

Ezek szerint:

N.R vádlottat előre kitervelten, nyereségvágyból, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt halmazati büntetésül 12 év szabadságvesztésre (fegyház), mellékbüntetésül 10 év közügyektől eltiltásra ítélte előkészítő ülésen, jogerősen.

A közleményből megismerjük az ügy részleteit is.

A büntetlen előéletű vádlott 2016-ban ismerte meg a sértettet és kifigyelte, hogy a vádlott mindig sok pénzt tart magánál.

Aztán 2017 elején megharagudott a sértettre egy agancsokkal kapcsolatos adásvétel miatt, majd elhatározta, hogy üzletkötés ígéretével a sértettet olyan helyre csalja el, ahol el tudja venni a pénzét. Ezért 2017 végén az interneten vásárolt egy kispuskát hangtompítóval, lőszerekkel és vett hozzá egy távcsövet is.

Fejbe lőtték a vállalkozót, de elmenekült a helyszínről
Forrás:

Majd 2018. szeptember 10-én egy kavicsbányához hívta a vállalkozót azzal a szándékkal, hogy elrejtőzve a helyszínre érkező sértettet lelövi és a nála lévő pénzt elveszi. Egy faággal jelölte meg a találkozási helyet, hogy a sértett ott álljon meg.

Amikor a sértett a feleségével megérkezett a helyszínre és kiszállt a kocsijából, a vádlott a rejtekhelyéről három célzott lövést adott le rá. A lövések a sértett fejét, arcának jobb oldalát, jobb válltájékát és jobb felkarcsontját érték. A vádlott további négy lövést adott le az autó utasterére, amelyben a sértett felesége a jobb első ülésen tartózkodott. Az autóra leadott lövések hatására a csomagtartó és a jobb hátsó ajtó ablaka betörött. Az autó jobb első ülésének fejtámláján egy lövedék áthaladt. A sértett felesége a férjét ért lövések hangjára az ülésen lecsúszott, ezért őt a gépkocsira leadott célzott lövések nem érték el, de azok akár halálosak lehettek volna. A sértettek el tudtak menekülni a helyszíntől gépkocsijukkal, a vádlott pedig elrejtette a helyszíntől távolabb a puskát.

A sértett 8 napon túl gyógyuló, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett el, reális lehetősége volt a halálos eredmény bekövetkezésének is. A halálos eredmény elmaradásának oka csak a gyors, szakszerű orvosi ellátás volt

– olvasható a közleményben.

Fejbe lőtték a vállalkozót, de el tudott menekülni a helyszínről

Újabb részletek a Kám melletti bűnügyről. Hétfőn este még tartott a helyszínelés Kám belterületén, az önkormányzat épülete mellett. A helyszínre folyamatosan érkeztek rendőrautók, fegyverszakértő, civil ruhás nyomozók. A helyszínelés teljes védőfelszerelésben zajlik cikkünk megjelenésekor. Itt áll az a Mercedes személyautó, amivel a Fejér megyei vállalkozó elmenekült arról a helyszínről, ahol elképzelhetően ki akarták végezni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés