Kórház halisoknak a Rohonci úton

Akár egy külön kórházi osztály is kitelne a Haladás sérült játékosaiból.

Némethy LászlóNémethy László huzamosabb ideje sérült: Sopronban, egy rossz talajra érkezést követően ismételten elszakadt a keresztszalagja. Megműtötték, és az operáció jól sikerült. Éppen a ferihegyi repülőtér várótermében értük utol:
– Köszönöm az érdeklődést, a körülményekhez képest jól vagyok! Egy hónap telt el a műtét óta, már mankó nélkül tudok járni. Bíró Péternek köszönhetően Belgiumba utazom, ahol Knock városában részt vehetek egy kétszer egy hónapos rehabilitáción (közben egy hónapot itthon leszek). Ez a kezelés nagyban felgyorsítja a gyógyulásomat. Magyarországon nincsenek ilyen körülmények, ezért is örülök annyira, hogy a csapat tulajdonosa mindenben támogat és elutazhatok a tengerparti kisvárosba. Napi 5 órában fognak foglalkozni a sérült térdemmel és nagyon remélem, hogy ősszel én is ott lehetek a fiúkkal együtt az NBI rajtján!

Hétfő délelőtt a kisebb-nagyobb sérültek edzésen vettek részt: Lőrincz Anti, Szűcs Misi, Jagodics Zoli, Róth Feri és a szerb-montenegrói csatár Dejan Pekovic.

Lőrincz AntalLőrinczet még a Győr elleni mérkőzés szünetében volt kénytelen lecserélni Tóth Bálint: a középső védő a jobb combján húzódott meg. 7-10 nap az ilyesfajta húzódás gyógyulási ideje, emiatt nem játszhatott Lőrincz a Pécs elleni találkozón. A húzódás nehezen gyógyul, ezért különböző kezeléseken vesz részt a rutinos védő (kenőcsökkel kenik, gyógyszert szed, és speciális gyúrást kap). Hétfő délutántól már együtt edz a csapattal: reméli, hogy nem fog rásérülni és csak akkor vállalja el a játékot a Videoton ellen, ha 100%-os lesz, no és persze, ha a szakmai igazgató a csapatba nevezi a védőt.

Szűcs Misi kényszerből ült le a kispadra a Győr elleni meccsen (már akkor kevesen voltak a zöld-fehérek), és Kaj sajnálatosa agyrázkódása miatt pályára lépett. A kényszerűség újabb sérülést okozott: rásérült a nem teljesen egészséges jobb combjára, így ultrahangos és mágneságyas kezelésre járt a hátvédsorban és a középpályán is bevethető játékos. Hétfőn már tünetmentes volt, és a héten már a csapattal együtt készül a Videoton elleni találkozóra.

Seper Ákost a Zalaegerszeg elleni, itthoni találkozón kellett sérülés miatt a pályáról lehoznia Tóth Bálintnak. Ő is a combján „szedett össze” egy komolyabb húzódást. Ultrahangos kezelésre járt, ám ő is együtt edzhet keddtől a csapattal: ha az erőállapota megfelelő lesz, akkor vállalja a játékot a szombati találkozón.

Kaj Andrásnak szigorú pihenést írtak elő az orvosok, ám, ha minden rendben lesz, akkor a héten ő is Tóth Bálint rendelkezésére állhat.
Dejan Pekovic a vádliján kapott rúgást Pécsett, sérülése nem súlyos, és jó hír, hogy a Lombard FC-Haladás egyetlen brazilja, Nélió is együtt tréningezik a héten a csapattal. A volt válogatott játékos felépült a sérüléséből, ám még nem tudni, milyen az erőállapota.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport