WHC-Viktória FC -László Kórház 2:0

Kedden hétközi mérkőzésen játszották le első tavaszi labdarugó mérkőzésüket játszották le a Viktória lányai.
A mérkőzés kérdése volt, hogy a csapat tudja -e folytatni a jó játékot, amit már a győri Terán otthonában láttunk és megtudja-e szerezni a fontos három pontot, amivel az MTK-hoz fel tudunk zárkózni.

Szombathely, Király Sportlétesítmény, 100 néző, NB I-es női labdarúgó-mérkőzés, vezette: Lang Erika.

WHC Viktória: SZVORDA - Takács, SZANYI, Tóth E., Kovács - PINTÉR, GÖRÖG (Lukács L., 82. p.), Weisz, TÓTH G. (Bauer, 74. p.) - FENYVESI, Tóth A. (Horváth, 60. p.) Edző: Markó Edina.

László Kórház: Sipos - Belső, Fajgl, BUJ, Szabó - Barna, Agócs, Schmutzer, Farkas - Fogl, Sánta. Edző: Fenyő Ottó.

Gólszerzők: Weisz a 10., Tóth A. a 38. percben.

10. perc: Pintér ívelt jobb oldalról a vendégkapu elé, a labdát Tóth Adrienn szúrta kapura, lövése lepattant a védőkről, a lecsorgó labdára érkezett Weisz, és közelről a léc alá bombázott (1:0).

38. perc: Jobbról rúgtak szögletet a hazaiak, a lehulló labdát Görög kapura lőtte, de az elakadt csapattársában, Weiszben. A védők röviden szabadítottak fel, így éppen Tóth Adrienn elé került a labda, aki 12 méterről a kapu jobb sarkába gurított (2:0).

Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán. A másodikban a vendégek kitámadtak, néhányszor beszorították a hazaiakat. Ekkor remek kontratámadásokat vezetett a WHC Viktória, azonban az utolsó passzokat, lövéseket elhibázták a lányok.

Markó Edina: - Fontos három pontot szereztünk. A játék még akadozott, de úgy érzem, megérdemelten nyertünk.(www.viktoriafc.hu)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport