Miskolc - WHC Viktória FC 1:6

HC Viktória FC:  Szvorda- Kovács, Szanyi, Tóth E.,- Takács, Pintér,Horváth N., Weisz,Tóth G.-Tálosi, Tóth A (2004. május 10.)
Csere73.perc: Horváth Nóri <-> Bauer,  78.perc: Weisz <-> Horváth I,  87.perc: Tálosi <-> Lukács K

32.perc: Horváth Nóra középpályán labdát szerzett, egyből jobbra Pintérnek  kitolta, aki 25 méterről kapura lőtt. (0:1)

38.perc: Baloldali támadás után Horváth Nóra visszapasszolja a labdát Tóth Adriennek, aki a védőről lefordulva a jobb felsőbe lő. (0:2)

48.perc: A miskolciak 35 méteres indítása után Ferencsnik megszerzi a labdát és a vetődő Szvorda mellett a bal alsó sarokba gurított.(1:2)

62.perc: Pintér kicselezi a miskolciak baloldalát, a 11 pontnál lerántják,  de a labda Weisz elé kerül , aki a kapuba bombáz. (1:3)

66.perc: Tóth Adrienn az alapvonalig levitte a labdát , utána laposan a kapu elé ível, ahol az érkező Weisz 5 méterről a kapuba lőtt. (1:4)

72. perc: Ugyanez megismétlődik a másik oldalon. Tóth Gabriellának a  alaposan beívelt labdájára Tálosi érkezik , aki a védője ugyan megelőz, de  a mentés a miskolciak kapujába sikerül. Öngól. (1:5)

80.perc: Tóth Gabi a leshatárról indította Tóth Adriennt, aki lefutva a  védőket 12 méterről a bal felső sarokba lő. (1:6)

Markó Edina: Az utazás rányomta bélyegét az első félidei játékunkra. A második félidőben Szvorda Melinda bravúrja után szerzett gólunk megtörte a miskolciakat és ezután már tetszőlegesen rúghattuk a gólokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport