A rangadó: új sporthonlap a megye eseményeiről

Az új, Vas megye sportjával foglalkozó honlapról Vertetics Jánossal, az egyik szerkesztővel beszélgettünk....

A profi osztálytól a körzeti bajnokságig igyekszik mindent felölelni a palettánk: a hivatásosoktól elkezdve az amatőrökig, nagy hangsúlyt fektetve az utánpótlásra és a diáksportra. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy összefogjuk Vas megye sportját, a sportban tevékenykedőket és informáljuk a sportot szerető lakosságot az interneten és wapon keresztül.
A honlap kiemelt partnerei a Vas megyei Sportigazgatóság, a WH Consulting Viktória FC és a Lombard FC-Haladás szurkolói oldala, a www.haladas.atw.hu.

Az olvasók elmondhatják véleményüket a fórumon és szavazhatnak is...
Igyekszünk bemutatni a megyei sportági szakszövetségeket, azaz nem csak a legnépszerűbb labdarúgással, hanem kosár-, kézi-, röplabdával, atlétikával, asztalitenisszel és tekével is foglalkozunk. Persze most a futballal kapcsolatos linkeket böngészik a legtöbben, hiszen a 2003/2004-es bajnokság a véghajrájánál tart: most dől el, hogy melyik csapat kerül fel, ki esik ki, ki fog osztályozót játszani. Az olvasók elmondhatják véleményüket a fórumon, szavazhatnak és részt vehetnek a nyereményjátékokon is. Az exkluzív rovatban hétről hétre egy, a megye  sportéletében jelentős esemény kapcsán megszólaltatunk sportvezetőt, játékost, sőt a látogatók kérdéseket is feltehetnek e-mailben, vagy sms-ben.

Az oldal extra szolgáltatása a wap-elérés
A honlapon gyakorlatilag minden megtalálható, ami megyénk sportjával kapcsolatos: tudósítások, beharangozók, interjúk. Folyamatosan bővítjük fényképgyűjteményünket. Az oldal extra szolgáltatása a wap-elérés, azaz aki nincsen számítógép közelében, mobiltelefonról is olvashat a legfrissebb eseményekről.
Az ötfős szerkesztői csapat (Vertetics János – tudósító-szerkesztő, Vertetics Péter – website-felelős, Kocsis Attila wap-szerkesztő, Lovagi Milán – fotó, Fuchs Tamás – fotó) már több helyről kapott meghívást, hiszen bemutatkozási lehetőséget is biztosítunk a megyei sportegyesületeinek és szakosztályainak.

Az elérhetőségek:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport