Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Annus Lengyelországba repül

Ma este fél nyolckor ismét repülőre ül Annus Adrián, aki Japán és Svájc után ezúttal egy EAA versenyen folytassa a Szombathelyen megkezdett remek sorozatát.
– Legutóbb Svájcban nem sikerült a maximumot nyújtani, nagyon kellett figyelnem a bokámra, nem szerettem volna megsérülni. Ennek ellenére nem vallottam szégyent, és sikerült jól teljesítenem . A héten megvizsgálták a bokámat és szerencsére mindent rendben találtak, úgyhogy pár nappal a verseny előtt már nyugodtan tudtam készülni a viadalra. Remélem, sikerül újabb jó sorozattal, egy valóban jó eredménnyel előrukkolni a hétvégén.- mondta Annus Adrián a Nyugatnak.

Mint ismeretes az Európa-bajnok eddig három versenyen állt rajthoz. Két első és egy második hellyel büszkélkedhet. Kétszer dobott nyolcvankét méter fölött, egyszer pedig közel nyolcvanegy métert teljesített. Kétségtelen, hogy jelenleg Annus az egyik legjobb formában lévő kalapácsvető a világon,  ennek tükrében joggal reménykedhetünk egy nagyszerű eredménybe a hétvégén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sport

Tovább az oldalra