Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szép magyar sportpillanatok a napfényes Itáliába

A Lurkó és a Kőszeg csapatának gyerekei Velencében vettek részt egy labdarugó tornán.

Szombat hajnalba indult útnak Lurkó UFC. és a Kőszeg csapata Velencébe, hogy részt vegyen az 1993-as korosztály számára kiírt utánpótlástornán.
A Torneo di Primavera nevet viselő tornának nagy hagyományai vannak Olaszországban, az idén 13. alkalommal került megrendezésre.

A Lurkó UFC. csapata könnyedén vette az első két akadályt. A Novara ellen 6:0- ra  a Sindacate csapatát 3:0-ra sikerült megverniük. Így első helyen zárták a csoportot.
A következő körben másik három csoport győztessel kellet megmérkőzniük. A Venezia csapatával 1:1-es döntetlent értek el. Az Ancona fiókcsapatával a Donatellóval gólnélküli döntetlen lett a meccs vége. A mérkőzés botrányosan gyenge játékvezetéssel zajlott.

A harmadik mérkőzésen, ha nyert volna a csapat akkor döntőbe juthatott volna, de sajnos hiába támadták végig a meccset a magyarok az utolsó pillanatban a hazaiak szerezték meg a győztes találatot, így a csoportban holtverseny alakult ki a harmadik és a negyedik helyen.
Mivel a Lurkónak ezúton sem kedvezett a szerencse a pénzfeldobás a Donatelló csapatának kedvezett így ők játszottak az ötödik helyért míg a  Lurkó a hetedikért. A szombathelyiek 1:1-es döntetlen után büntetőkkel 3:2-ra verték a Venexia csapatát.

A csapat tagjai: Bata Zoltán, Németh Péter, Balogh Adrián, Boznánszky Gábor, Csajkás Márton, Gugcsó Benjamin, Hangai Péter, Harsányi Barna, Maitz Ábel, Németh Erik, Schreiner Ádám

A Kőszegi csapat elvesztette az első két meccsét a Trevisoval és a Sileával szemben is 2:0 arányban maradtak alul. A második körben aztán már jobban ment a játék nekik. A Calcio Porto, és a Altopolosine  csapatát 2:0-ra verték majd a Dona Calció ellen 0:0-s döntetlennel zárták a csoportmeccseket . A 17. helyért az Union Passiano csapatával mérkőztek, de sajnos 3:2-re alulmaradtak így a 18. helyen zárták a tornát.

További képek

Forrás: www.rangado.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sport

Tovább az oldalra