Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Király Gábornak kisfia született

A válogatott hálóőr fia születésénél is segédkezett
Július 4-e már nem csak az Egyesült Államokban ünnep, hanem ünnep a Király családban is, ugyanis vasárnap Zsanett asszony egészséges fiúgyermeknek adott életet. Király Mátyás 3800 gramm súllyal és 56 centiméterrel született, az édesapa segítségével. Mint Viktória születésekor, Mátyásnál is a kiváló kapus vágta el a köldökzsinórt és segítette feleségét.

Király Gábor hétfőn azonban már Londonba utazott, hogy tisztázza a szerződésének legapróbb részleteit is. Többhetes tárgyalás után, a Premier League újonca, a Crystal Palace tűnik a befutónak. A kaiserslauterni német-magyar (0:2) meccsen nyújtott remek teljesítménye óta a londoniak folyamatosan egyeztettek Király Gáborral, és ha az utolsó simítások is meglesznek a szerződésen, akkor akár már július 13-tól londoni klubjával készülhet a cerberus. A Crystal Palace jelenleg egy kapussal rendelkezik, ő a francia Cedric Berthelin.

Könnyen lehet, hogy nem egyedüli magyarként kerül Király Gábor Londonba, ugyanis az MTK Budapest futballistáját, az említett németek elleni meccsen 2 gólt szerző Torghelle Sándort is szerződtetni szeretné a Crystal Palace. Hivatalos sajtótájékoztató a héten várható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sport

Tovább az oldalra