Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombaton Rádió Szombathely labdarúgó kupa

A hétvégén a Nyugat-Dunántúl NB1-es csapatai részvételével labdarúgó tornát szervez a Rádió Szombathely és a Király Sportcentrum.

A  Lombard FC Haladás mellett a Győri ETO, a Zalaegerszeg és a Pápai Thermál Balaton FC lép majd pályára az újperinti pályán.

A mérkőzések 2x30 percig tartanak majd, és ha ez alatt az idő alatt nem születik döntés, akkor tizenegyesrúgások döntenek. Döntetlen ugyanis nem lehet az eredmény, mert egyenes kieséses rendszerben zajlik  torna, az elődöntők vesztesei a harmadik helyért, a győztesek pedig a tornagyőzelemért küzdenek majd.

A Király Sportlétesítménybe egyébként a felnőttek 600, a diákok pedig 300 forintért válthatnak belépőt, a 10 éven aluli gyermekek viszont ingyen tekinthetik meg a meccseket. Az elődöntők után a WH Consulting Viktória FC játszik bemutatómérkőzést, a mérkőzések szüneteiben pedig a közönséget szeretnék bevonni a szervezők különféle játékokba. A vállalkozó kedvűek célbarúgó és tizenegyesrúgó versenyen próbálhatják ki magukat. De megnézhertik majd a Vasi FC ifi labdarúgóinak dekázóversenyét, vagy a Haladás csillagok 11-es rúgó versenyét.

A torna programja:
13.00: Zalaegerszeg- Pápai Thermál BFC
14.30: Lombard FC Haladás- Győri ETO FC
15.45: A WH Consulting Viktória FC bemutató mérkőzése
15.30: Mérkőzés a harmadik helyért
18.00: Döntő

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sport

Tovább az oldalra