Újabb fordulat a szombathelyi labdarúgásban?

A héten eldőlhet, hogy Bíró Péter marad-e, vagy megy. A város a helyzet tisztázását kéri.

A szurkolók idegeit eddig "csak" az borzolta, hogy egyre közeledik az átigazolási szezon vége, de új és meghatározó játékos egyelőre nem került a Lombard FC-Haladáshoz. Azonban most felröppentek olyan hírek, miszerint kérdésessé vált, meddig beszélhetünk egyáltalán Lombard  FC-Haladásról.

Bíró Péter a költözést fontolgatja
A klub többségi tulajdonosa a Pápán tárgyalt. Hogy miről, arról egyelőre senki sem nyilatkozik, az illetékesek a leginkább nem. A sportnapilapban megjelentek azt sejtetik, hogy a pápaiak nem csak a Balaton FC-vel, hanem a Lombard cégcsoporttal is együttműködnének.

A város a helyzet tisztázását kéri
Pávelkovics László, a Sportbizottság elnöke, és dr. Ipkovich György Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere kedden, a délutáni órákban ül le Bíró Péterrel, hogy a felmerült helyzetet tisztázzák. Hogy ezen a megbeszélésén arról lesz-e szó, hogy Bíró Péter hogyan szállhat ki a várossal kötött szerződésből, vagy arról, hogy ezt a szerződést módosítják (előfordulhat, hogy az Új Lombard Kft. eladja a 39%-os, adóssággal teli Haladás Futball Kft.-s üzletrészét az önkormányzatnak), azt holnap este tudjuk. Ami biztos: 2004. július 20-a meghatározó lesz a szombathelyi futball történetében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport