Mégis 18 csapatos lesz a megyei labdarugó I.osztály mezőnye?

Az elmúlt órákban rengeteg telefont kaptunk sportvezetőktől, szurkolóktól, miszerint a 2004.-2005. évi megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság a tervekkel ellentétben mégsem 16 , hanem 18 csapattal rajtol. A hírek szerint az eredetileg szereplését egy évig szüneteltetni szándékozó Főiskola- Haladás csapata mégis leadta nevezését és a Vasalja csapata is benn marad az amatőr megyei I. osztályban.

Természetesen a rangadó utána járt a felröppent hír valóság alapjának.
Dr. Gadányi Károlyt a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség elnökét mobiltelefonon sikerült elérnünk és az elnök Úr készséggel válaszolt kérdésünkre.

– Elnök Úr! Mi igaz abból, hogy 16 csapat helyett mégis 18 csapatos lesz a megyei I. osztály mezőnye?
– Az elmúlt órákban engem is többen kerestek telefonon ez ügyben. Azzal tisztában vagyunk, hogy problémák vannak Szombathelyen, de ezeket a problémákat nem a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség okozta. Mivel jelenleg nem tartózkodom Szombathelyen, arra kértem Gerencsér Tibor főtitkárt, hogy hétfőre rendkívüli elnökségi ülést hívjon össze. Szeretnénk tisztán látni és a hétfői elnökségi ülésen a törvényességet betartva a labdarúgás érdekében dönteni.
(Forrás: www.rangado.hu)
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport