Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gécsek Tibor tiltakozik

Fazekas egykori sporttársának közleménye szerint semmi köze nincs a Fazekast feljelentő levélhez.

KÖZLEMÉNY

Az utóbbi néhány napban az írott és elektronikus médiában, különböző internetes fórumokon, sajtóközleményekben, szimpátiatüntetéseken és sajtótájékoztatókon több burkolt és nyílt utalás történt arra, hogy nekem valamilyen közöm lehet a Nemzetközi Atlétikai Szövetséghez eljuttatott, a szombathelyi dobók egy csoportját meg nem engedett módszerek használatával vádoló névtelen levélhez.

Határozattan kijelentem, hogy ehhez az elhíresült levélhez semmi közön nincs, annak íróját nem ismerem, sőt bárki is írta azt, tettét elítélem, a levél tartalmától elhatárolom magam. Sajnálatosnak és minden alapot nélkülözőnek tartom azt, hogy egyes személyek rólam, mint volt Európa-bajnok élsportolóról, többszörös olimpikonról és a Magyar Atlétikai Szövetség alelnökéről azt a látszatot kívánják kelteni, hogy ártani akartam volt dobótársaimnak, a magyar sportnak és az olimpiai mozgalomnak.

Meg kívánom erősíteni Rábold Gusztáv elnök úr szavait, hogy a MASZ minden jogi és erkölcsi támogatást megad Fazekas Róbertnek ahhoz, hogy sikeresen eljárjon igaza bizonyítása érdekében a Nemzetközi Sportdöntőbíróságnál. Nagyon remélem, hogy eljárása eredményre vezet és részére igazságot szolgáltatva visszaadják neki olimpiai bajnoki címét, amelyet a sportpályán megnyert. A magyar atlétika érdekében úgyszintén nagyon bízom abban, hogy Annus Adrián döntését felülvizsgálva folytatja sportpályafutását és még jó néhány világversenyen látjuk őt a dobogó legfelső fokán állni, dicsőséget szerezve ezzel magának és a magyar sportnak is.

Budapest, 2004. augusztus 27.

Gécsek Tibor

Kapcsolódó fórumok:
Annus fan fórum
Fazekas fan fórum

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sport

Tovább az oldalra