Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Annus idegösszeomlást kapott, és nem ment el Athénba

A sportoló állapotáról közleményt adtak ki.

Mint ismeretes, ma délelőttre kellett volna Annus Adriánnak Athénba érkeznie, hogy a Nemzetközi Olimpia Bizottság előtt tisztázza magát, miért nem tett eleget a felszólításnak és nem adott újabb vizeletmintát a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökségnek. (A WADA ellenőrei Annus lakhelyén, Jákon is jártak, ám nem tudták ellenőrizni a sportolót, aki nekik nem, de a Magyar Atlétikai Szövetségnek adott vizelemintát.
Az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy utazik-e Annus, ám mégis itthon maradt. (Hallani lehetett arról is, hogy nagyon megviselték a körülötte zajló történések, és a családjával akar maradni.)

A NOB egyébként nélküle is dönthet ma arról, hogy elveszik-e az aranyérmét.

Közben Annus Adrián állapotáról sajtóközleményt adtak ki, amelyből arról értesülhetünk, hogy a sportoló rossz idegállapota miatt nem utazott Athénba.

Közlemény Annus Adrián lelki és fizikai állapotáról

Annus Adrián olimpiai bajnokot dr. Unger Péter Vas megyei sportorvos kérésére pszichiáterek vizsgálták meg. Dr. Ungert Annus barátai és sporttársai értesítették. A pszichiátriai vizsgálatra 2004. augusztus 28-án este 20 óra 10 perc és 21 óra 5 perckor került sor. Annust rossz lelki és fizikai állapotúnak találták. Akut stresszes állapotot véleményeztek nála. Annus Adrián a kezelést elfogadta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sport

Tovább az oldalra