Keménylegények a gáton — válogatott vízipólósaink a szombathelyi aligátorokkal mérkőznek

„Igazán az a lényeges, hogy még nagyobb kedvet ébresszünk a fiatalokban a vízilabdához, minthogy az utánpótlás az alapja a nagy sikereknek. Újabb és újabb generációkat kell beoltani a vízilabda szeretetével, hogy felnőtt szinten továbbra is sikeresek legyünk” – nyilatkozta az olimpiai bajnok Kásás Tamás, az első olyan roadshow-val kapcsolatban, ami egy adott sportághoz kötődik, ez esetben konkrétan a vízipólóhoz. A hazai sportok támogatásában jeleskedő Indesit és Amodent segítségével a sportbarátok egy pompás gálaműsorral körítve találkozhatnak a válogatott vízilabdásokkal, egyúttal pedig játszhatnak is — igaz, csupán a szárazföldön: nyereményjátékok, ajándéksorsolás és tombola várja majd a roadshow-ra látogatókat.

Pataki Péter ügyvezető szerint már éppen itt az ideje, hogy a vízilabda főváros-központúságát kiterjesszék, és megkezdjék a sportág vidéki fellegvárainak megalapozását. Dr. Ipkovich György polgármester abbéli reményét fejezte ki, hogy a sport népszerűsége a rendezvény után szárnyakat kap, majd komisz mosollyal kísérve tett utalást a Vasi Aligátorok várhatóan elsöprő győzelmére. Ehhez azonban szurkolói tábor is szükségeltetik, úgyhogy érdemes lesz felkerekedni, és birtokba venni a fedett uszoda pirospozsgás lelátóit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport