Annus visszaadja az érmet?

„…amennyiben csak engem érhet hátrány, akár a börtönbüntetést is vállalom, a többi magyar sportolót azonban nem fogom hátrányos helyzetbe hozni”.
Bár többször hangoztattam: nem adom vissza olimpiai aranyérmem, tettem egy ígéretet is. Amennyiben a többi magyar sportolót hátrány érheti emiatt, visszaszolgáltatom a tőlem jogtalanul elvett olimpiai címhez járó medaliont. A hírek szerint most a NOB az én ügyem miatt a többi magyar sportoló megbüntetésére készül. Mivel azonban a MOB eddig is rengeteg dezinformációt jutatott el a magyar közvéleményhez, elhatározásom csak akkor érvényes, ha a NOB ultimátumát – mely a szankciókat is tartalmazza – írásban eljuttatják hozzám.

Továbbra is fenntartom: amennyiben csak engem érhet hátrány, akár a börtönbüntetést is vállalom, a többi magyar sportolót azonban nem fogom hátrányos helyzetbe hozni. Az ötkarikás játékokon az aranyérmet a MOB elnöke, Schmitt Pál akasztotta a nyakamba. Azóta azonban egyszer sem keresett, nem segített, sőt nyilatkozataival érthetetlen módon engem hozott hátrányos helyzetbe. Hát vigye is el ő! Úgy döntöttem, egyedül neki, személyesen vagyok hajlandó visszaadni aranyérmet. A MOB elnöke talán szakít időt egy ilyen, a többi magyar sportolónak is fontos ügyre. Ráadásul végre alkalmam lesz neki elmondani érveimet, mert eddig csak a WADA és a NOB illetékeseinek meghallgatásra tudott időt szakítani.

Kapcsolódó fórumok:
Annus fan fórum
Fazekas fan fórum

Vonatkozó szavazásunk: A címlap alján

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport