Felemás szombatot zárt a WHC. Viktória

Szombaton a fővárosba látogatott a női focisták felnőtt és U-17-es csapata.

A felnőttek a Saturnus László Kórház csapatához látogattak de sajnos 2:1-es vereséggel tértek haza. Nem igazán korrekt játékvezetés mellett hiába szerzett vezetést Fenyvesi Judit a hazaiak fordítani tudtak, és ezzel átvették a vezetést a bajnokságba. A fiatalok viszont begyűjtötték mindhárom bajnoki pontot, a Kassai Mónika vezette lányok magabiztos győzelmet arattak a Femina csapata ellen.

Női NB1-es bajnoki mérkőzés

Saturnus László Kórház : WHC. Viktória  2 : 1,

Gólszerző: Fenyvesi Judit

U-17-es női bajnoki mérkőzés

FC. Femina : WHC. Viktória  1 : 4

WHC Viktória: Papp - Pler, Megyeri, DEÁK, ZSÖMLYE - Kovács (Janny. 45.perc) SZUH, NÉMETH, Steiner, DARVALICS (Somogyi 75.perc) GÖRÖG (Dankovics 65.perc), Góllövök: Szuh 2,Darvalics,Németh Vera

Az U17-es bajnokságban a két vezető csapat játszott ismét. Szombathelyen a nyitó fordulóban sikerült őket megvernünk. A szerdai László meccs után tudtuk, hogy a Femina ellen sokkal jobban kell játszanunk, ha pontot vagy pontokat szeretnénk elhozni. A csapat szerkeze egy kicsit megváltozott. Az első félidőben ez mindjárt a támadás felépítésében meg is látszott. A Zsömlye, Szuh, Németh hármas nagyon jól dolgozott középpályán. Rengeteg támadást dolgoztunk ki, vezethettünk volna 4-5 góllal is, de csak Szuh Erika révén egy góllal fordultunk az első félidő után. A második félidőben aztán volt egy kis rövidzárlat, amit a hazaiak ki is használtak és kiegyenlítettek. Azonban ez után ismét átvettük az irányítást. Először Darvalics révén megszereztük a második gólunkat, majd Szuh Erika második góljával és Németh Vera góljával bebiztosítottuk a győzelmet.

Kassai Mónika: A mai mérkőzésesen csapatom ismét nagyon fegyelmezetten, ötletesen játszva tudott 3 pontot elhozni az U17-es bajnokság egyik favoritjától. Az utazás ellenére mi tűntünk a frissebb, gyorsabb csapatnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport