Gólzáporos győzelem a rangadón

A Győri ETO FC. csapatával játszott U-17-es bajnoki mérkőzést a WHC. Viktória csapata.
A hazaiak nagy lendülettel kezdték a mérkőzést 11 perc alatt háromszor is betaláltak ezzel el is döntötték a mérkőzést végig uralták a játékot esélyt sem adva az ellenfélnek. A második játékrész első húsz percében magára talált az ETO de gólt nem sikerült elérniük a hazaiak viszont még kétszer betaláltak ezzel beállítva az 5-0-s végeredményt.

U-17-es női bajnoki mérkőzés

WHC Viktória FC – Győri ETO FC 5 – 0 ( 3 – 0 )


WHC.Viktória FC: Papp - DEÁK,Pler,Megyeri.ZSÖMLYE,STEINER ,SZUH ,NÉMETH,KOVÁCS G.(Janny 55.perc) -GÖRÖG,Zsigovics(Dankovics 55.perc)

Edző: Kassai Mónika

4.perc : Kovács Gabi a tizenhatos sarkán lefordult védőjéről és kapura lőtt. A lövés a felsö kapufán csattan, viszont a kipattanó labdára Görög Mónika kitűnően érkezett és berúgta a hálóba ( 1:0)

5.perc: Németh Vera beadására Szuh Erika érkezett pontosan és lőtte a kapuba a labdát. (2:0)

11.perc: Zsömlye Viktória 25 méterről lövésre szánta el magát és a labda a kapus felett a hálóba landolt. (3:0)

66.perc: Steiner Szandra beadására Görög Mónika érkezett és egy szép mozdulattal a kapus is kicselezve kapuba rúgta a labdát .(4:0)

75.perc:Németh Vera szerzett labdát a középpályán négy védőt is kicselezett és 13 méterről helyezte a labdát a kifutó kapus mellet a kapu bal oldalába. (5:0).

KASSAI MÓNIKA:

Ezt a mérkőzés gyorsan eldöntöttük. Már a 11.perc után 3 góllal vezettünk az ETO ellen. Az első félidőben elég nagy tempót diktáltunk, ami miatt a második félidőben elejére hatott ki, utána egy ideig pontatlanabbul játszottunk, de aztán ismét fel tudtunk pörögni és a végére a szép számmal megjelent szurkoló tábor szórakoztatására még két szép gólt szereztünk.

További eredmények:

Saturnus - 1.FC Femina 2:5

Olimpia - Kecskemét 5:3

Felnőtt mérkőzés:

1. FC Femina - WHC Viktória FC 1-1
gól:
Pádár 84. perc ill. Tóth G. 41. perc

Részletek holnap

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport