Gólzáporos győzelem a rangadón

A Győri ETO FC. csapatával játszott U-17-es bajnoki mérkőzést a WHC. Viktória csapata.
A hazaiak nagy lendülettel kezdték a mérkőzést 11 perc alatt háromszor is betaláltak ezzel el is döntötték a mérkőzést végig uralták a játékot esélyt sem adva az ellenfélnek. A második játékrész első húsz percében magára talált az ETO de gólt nem sikerült elérniük a hazaiak viszont még kétszer betaláltak ezzel beállítva az 5-0-s végeredményt.

U-17-es női bajnoki mérkőzés

WHC Viktória FC – Győri ETO FC 5 – 0 ( 3 – 0 )


WHC.Viktória FC: Papp - DEÁK,Pler,Megyeri.ZSÖMLYE,STEINER ,SZUH ,NÉMETH,KOVÁCS G.(Janny 55.perc) -GÖRÖG,Zsigovics(Dankovics 55.perc)

Edző: Kassai Mónika

4.perc : Kovács Gabi a tizenhatos sarkán lefordult védőjéről és kapura lőtt. A lövés a felsö kapufán csattan, viszont a kipattanó labdára Görög Mónika kitűnően érkezett és berúgta a hálóba ( 1:0)

5.perc: Németh Vera beadására Szuh Erika érkezett pontosan és lőtte a kapuba a labdát. (2:0)

11.perc: Zsömlye Viktória 25 méterről lövésre szánta el magát és a labda a kapus felett a hálóba landolt. (3:0)

66.perc: Steiner Szandra beadására Görög Mónika érkezett és egy szép mozdulattal a kapus is kicselezve kapuba rúgta a labdát .(4:0)

75.perc:Németh Vera szerzett labdát a középpályán négy védőt is kicselezett és 13 méterről helyezte a labdát a kifutó kapus mellet a kapu bal oldalába. (5:0).

KASSAI MÓNIKA:

Ezt a mérkőzés gyorsan eldöntöttük. Már a 11.perc után 3 góllal vezettünk az ETO ellen. Az első félidőben elég nagy tempót diktáltunk, ami miatt a második félidőben elejére hatott ki, utána egy ideig pontatlanabbul játszottunk, de aztán ismét fel tudtunk pörögni és a végére a szép számmal megjelent szurkoló tábor szórakoztatására még két szép gólt szereztünk.

További eredmények:

Saturnus - 1.FC Femina 2:5

Olimpia - Kecskemét 5:3

Felnőtt mérkőzés:

1. FC Femina - WHC Viktória FC 1-1
gól:
Pádár 84. perc ill. Tóth G. 41. perc

Részletek holnap

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport