Három vereséggel tértek haza női válogatottjaink Belgiumból

Tizenegy WHC. Viktória FC. játékos utazott el múlt héten Belgiumba hogy részt vegyen az U-19 és felnőtt válogatott felkészülési meccsén a hazai csapat ellen.

Görög Emese aki elösször kapott meghívót a felnőtt válogatottbaAz U-19 – es csapatunknak remek felkészülést jelentett a mérkőzés a jövő évi hazai rendezésű EB-re.
A felnőtt válogatottba kapott behívót: Szvorda Melinda, Tóth Enikő, Szekér Anita, Fenyvesi Judit, Tóth Gabriella, és Görög Emese aki első alkalommal kapott meghívót.
Az U-19-es válogatottban is bőven szerepeltek szombathelyi lányok. Pintér Hedvig, Horváth Nóri, Kovács Eszter, Bauer Ágota, Tájmel Vera
November 12. –én és 14. – én léptek pályára az U-19 –es lányok Liegeben. Fenyvesi Judit akitől a válogatottban is gólokat várnakAz első mérkőzésen 4-0 – ás vereséget szenvedtek a második mérkőzésen 6-2-re kaptak ki a magyar lányok. A mérkőzéseken pályára lépett Görög Emese is aki információink szerint a szombati nagyválogatott meccsen is bemutatkozott. De sajnos a felnőtt csapat is vereséget szenvedett Bacsó István tanítványai 5 – 1  arányban maradtak alul, a mostoha körülmények között megrendezett találkozón.
A lányok tavasszal visszavághatnak, mert  hazánkba látogat a Belga női válogatott.

Később részletesen beszámolunk a mérkőzésekről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport