Edzőváltás a WHC. Viktóriánál

Banca Severicát Kassai Mónika váltotta

Banca Severicát Kassai Mónika váltotta ideiglenesen a kispadon a Viktória Fc-nél. Kassai Mónika, aki eddig az U-17 csapat edzője volt, továbbra is viszi a csapatát, mellette az ősz hátralévő két meccsén ő irányítja a felnőtt csapatot. Váltás okairól nem kívántak a felek részletesen nyilatkozni. De úgy hírlik nem volt igazán jó az összhang az edző és a játékosok között. Tavasztól újra visszatér a csapathoz Markó Edina, és ő folytatja a szakmai munkát..
Kassai Mónika elmondta, hogy nagyon nagy megtiszteltetés a számára hogy megkapta ezt a nemes feladatot. Igyekezni fog, hogy az utolsó két mérkőzést hozza a csapat, és ha ez sikerül nem fognak leszakadni az élmezőnytől.

A hétvégén Miskolcra látogat a csapat, hogy megmérkőzzön a MVSC- Doka csapatával. A miskolciak az idén még nem szereztek pontot, remélhetőleg nem most fogják megszerezni első pontjaikat.

Akárcsak a felnőttek a 17 évesek is a sereghajtó ellen játszanak a hétvégén. Az U-17-es korosztály vasárnap itthon játszik az ellenfél a Kecskemét csapata lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport