Ha nehezen is de itthon tartotta a három pontot a WHC. Viktória U-17-es csapata

WHC Viktória FC - Kecskemét 1:0

WHC Viktória FC - Kecskemét 1:0

U-17-es női bajnoki mérkőzés, Szombathely Király Sportcentrum

WHC Viktória :Papp - Megyer.PLER,Deák ( Janny 65.perc) ,Zsömlye- Steiner( Dankovics 65 perc) ,Szuh,Németh V.,KOVÁCS G., Darvalics,Görög( Zsigovics 55.perc)

Az első félidőben nem nagyon lehetett észrevenni, hogy a kecskemétiek 4 órát utaztak. Sokkal frissebbnek tűntek, mint a hazaiak. A lányokon látszott, hogy a múlt heti meccs elmaradása miatt nem igazán találják azt a ritmust, lendületet, ami az utolsó két mérkőzésen jellemző volt ránk. A kecskemétiek két kihagyott helyzete után ébredtünk fel egy kicsit. Akkor a széleken egy-két szép támadást vezettek a szombathelyi lányok, csak éppen a befejezéssel voltak gondok. A második félidőben a Zsömlye Viki fellépett középpályára és a Németh Vera visszalépett az elősöprögetői posztra. Ekkor a középpályánk egy kicsit feljavult, az ellenfél beszorult a saját kapuja elé. Azonban Zsömlye Viki egy rúgást kapott, úgy nézett ki, hogy nem tudja vállalni tovább a játékot. De a védőt kemény fából faragták, rövid ápolás után visszatért a pályára. A csapat lendülete ismét megtört. De egy kapu elé beadott labda végül a Zsömlye Viki elé került , aki a bal sarokba rúgta. (1:0). Ezután a kecskemétiek többször próbálkoztak, azonban már sikerült megtartani az eredményt. Ezzel a csapat visszavette vezető szerepét a bajnokságban, Kassai Mónika tanítványainak még van egy elmaradt meccse az Olimpia ellen.

A felnőtt csapattal kapcsolatos hír, hogy elmaradt a Miskolc elleni bajnoki a rossz időjárás miatt, így úgy fest az idén már nem lesz bajnoki meccse a lányoknak.

2004/2005 U17-es bajnokság

 

Csapat

M

Gy

D

V

L

K

P

1.

WHC Viktória FC

8

5

3

0

19

5

18

2.

1.FC Femina

9

5

1

3

24

17

16

3.

ETO Györ

9

4

2

3

20

17

14

4.

Olimpia Futball Club

8

3

0

5

21

25

9

5.

Kecskemét

9

3

2

4

14 18 8
6.

Saturnus László Kórház

9 2 2 6 15 31 2
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport