Adakozásból készítettek aranyérmet Annusnak és Fazekasnak

A két dobóatlétának ünnepélyes keretek között adják át a medálokat vasárnap Szombathelyen. A szurkolói kör mindenkit vár, hátha ez is segíti a fiukat a NOB elleni harcban!

December 19-én Szombathelyen, az Megyei Művelődési Központban adja át a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) Annus Adrián és Fazekas Róbert pótaranyérmét. Mint közismert, Paturbány Miklós, az MVSZ elnöke indított gyűjtést, mondván: az Athénban aranyérmet nyert, majd attól doppingvétség miatt megfosztott két sportolót megilleti az ártatlanság vélelme. Készíttessenek tehát nekik egy-egy ugyanolyan aranyérmet, mint amiilyet elvettek tőlük.

A műsoros rendezvény, melynek címe Aranyigazság, vasárnap délután három órakor kezdődik. A világszövetség és a dobóatléták szurkolói köre kéri azokat a szurkolókat, akik szimpatizálnak a dobóatlétákkal, hogy jöjjenek el és vegyenek részt az ünnepségen, melyre a belépés természetesen ingyenes.

A Csá Boy Fan Club, avagy az Annus Adrián és Fazekas Róbert Szurkolói Kör tagjaitól megtudtuk, ők biztosak a sportolók ártatlanságában, s mivel az olimpia utáni zűrzavaros időkben nem volt lehetőség az ünneplésre, a két bajnok megérdemli, hogy egy rendezvénnyel tisztelegjenek győzelmüknek. Biztosak abban is, hogy ez az esemény megduplázza a bajnokok erejét a Nemzetközi Olimpia Bizottság ellen folytatott harcban.

„Kétségünk sincs, hogy a két olimpiai bajnok megnyeri a pert. Kérjük Önöket, hogy jöjjenek el az éremátadásra, hogy jelenlétünkkel is jelezzük, hiszünk bennük és továbbra is Őket tekintjük az athéni olimpia bajnokainak „– írják közleményükben.

Annus Adrián és Fazekas Róbert már látta az érmeket. Elmondásuk szerint igazi mestermunka.
– Természetesen nagyon örülünk ennek a rendezvénynek, jó, hogy szurkolóink bíznak bennünk. Természetesen mindent elkövetünk, hogy visszaszerezzük az igazi érmeket – mondta a Nyugatnak Annus Adrián.

Információink szerint a rendezvényen csendül fel először az a dal, amelyet a két bajnok tiszteletére komponált egy tehetséges fiatal előadóművész.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport