Bajnokok Bajnoka 2004 - Vasi sportolók csatája a főiskolán

Jó hangulatú rendezvény, sajnos kevés nézővel

Harmadik alkalommal adott otthon a Berzsenyi Dániel Főiskola a Bajnokok Bajnoka rendezvénynek. Sajnos a vasárnap délutáni program nem sok nézőt vonzott, alig százan voltak csak kíváncsiak Vas megye sportolóinak tréfás vetélkedőjére.

A férfiaknál a két (ex)dobóatléta, Annus Adrián és Fazekas Róbert mellett a körmendi kosaras, Ferencz Csaba, a kick-box bajnok Dancsó Zoltán, az erőemelő Mészáros Tibor, a Haladás labdarúgója, Balassa Péter, a birkózó Hatos Gábor és a kalapácsvető Pars Krisztián csapott össze.

A nőknél sajnos többen lemondták a részvételt, így mindössze öten küzdöttek. Két dobóatléta, Dívós Katalin és Nickl Vanda, a kézilabdázó Sulyok Szilvia, a kick-boxos Marton Klára és a Viktória FC. focistája, Fenyvesi Judit vágott neki a versenyszámoknak.

Kilenc versenyszámban mérték össze tudásukat a sportolók, ebben nyolc ügyességi és egy kvízjáték szerepelt.

A hölgyek között Nickl Vanda lett a bajnokok bajnoka 32 ponttal, megelőzve a szintén 32 pontos, de kevesebb számot nyert Sulyok Szilviát. A harmadik helyen Dívós Katalin végzett 28 ponttal.
A férfiaknál Ferencz Csaba vihette haza az első díjat. 51 pontot gyűjtött, két ponttal előzte meg a második Fazekas Róbertet és öttel a harmadik Balassa Pétert.

A közönség is részt vett a kvizjátákokban, a rendezők nekik is kiosztottak nyereményeket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport