15 fok volt a katolikus gimnáziumban

Elvették a hőmérőket, és megtiltották a kabátviselést.

Mindössze 15 fok volt múlt héten a kiskunmajsai Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium épületében, számol be az RTL Híradó nyomán a 444 . Ilyen hideget mértek a kollégiumi szobákban és a tantermekben is, mondta egy szülő. A fürdőszoba falát beborította a penész, a kollégisták hősugárzókkal próbálnak melegedni.

Az egyházi fenntartású iskola igazgatója szerint „egy bonyolult épületrendszernél, különböző hőszigeteltségi fokoknál” előfordulhatott ilyesmi, de úgy tudja, minden ilyen esetet megoldottak.

A diákoktól elvették a hőmérőket arra hivatkozva, hogy csak az iskolai karbantartó hőmérőjét fogadják el hitelesnek. Egyúttal megtiltották a gyerekeknek, hogy kabátot vegyenek fel, amivel az igazgató szerint az a cél, hogy öltözzenek rétegesen. Szerinte most a tornacipőhöz, a „bokavillantós” nadrághoz és a „szakított farmernadrághoz” , pólóra vennének kabátot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek