Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jó úton a HVSE?

Hosszú idő után az APEH-ellenőrök helyett ismét a sportolók a főszereplők a Haladás VSE-nél. Amióta Kovács Előd átvette a sportklub vezetését, rendeződni látszik a helyzet.

A sportvezető több nyelven beszél, sportmenedzseri tapasztalatokkal rendelkezik, de ami ennél is fontosabb – sportnyelven szólva – nyolcmillió forint adóságot már ledolgozott.

Kovács Előd arról tájékoztatott bennünket, hogy ezt a pénzt a kintlévőségek egy részének behajtásával, az önkormányzattól érkező pénzek célszerű gazdálkodásával sikerült eltüntetni a még így is tetemesnek mondható adósságlistáról.

Mint mondta, elkerülhetetlenek voltak az elbocsátások is.
Ám Kovács Előd elődjével ellentétben jó érzékkel döntött úgy, hogy nem az amúgy is megcsappant sportolói létszámot apasztja tovább. A takarító személyzettől köszönt el.

Az ÉGÁZ kivételével valamennyi közműszolgáltatóval sikerült megegyezni a tartozás  törlesztésének átütemezéséről. A gázszolgáltatóval a jövő héten egyeztet a vezetés. Jó ideje szünetel ugyan a gázszolgáltatás a Rohonci úton, ennek ellenére a vállalat számlázza a havi általányt, ami nem kevesebb, mint ötszázezer forintra rúg.

Információnk szerint a HVSE-nek még mindig több millió forintos kintlévősége van, melynek behajtásán folyamatosan dolgozik az ügyvezető. Erről azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Nagy probléma – mondja Kovács Előd –, hogy a MÁV-tól nem úgy érkeznek a pénzek, ahogy az elvárható lenne. Ez pedig jelentősen megnehezíti a klub gazdálkodását.

Az is jó hír, hogy az ügyvezető megkezdte a tárgyalásokat a klub nemzetközi szinten is eredményre képes sportolóival. Így Hatos Gábor, Ruck Róbert és Lakos Nikoletta továbbra is a HVSE-nél folytatja pályafutását.

Információink szerint az ügyvezető célkitűzéseit és eddigi munkáját látva Annus Adrián és Fazekas Róbert is úgy döntött, hogy a Haladás VSE-ben kezdi újra az atlétikát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sport

Tovább az oldalra