Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Summer Jamboree 2005 – strandlabdajátékok hétvégéje a Tófürdőn

Szombathely nagy nyári bulija június 25-26-án zajlik majd.
Városunk legnépszerűbb strandfürdője másodszor nyújtja át készséggel homokos beachball pályáit, plexipalánkjait és labdajátékokra alkalmas terepeit a Summer Jamboree-nak, amely idén a Vas Megyei Röplabda Szövetség, a Vas Megyei Kosárlabda Szövetség, a Városgazdálkodási Kft. és a Rádió Szombathely főszervezők közreműködésével válik valóra.

A játszani vágyóknak nem kell nevezési díjat fizetniük

Dr. Szendrő-Németh Tamás, a rendezvény koordinátora és egyben ötletgazdája elmondta: a rendezvény szigorúan non-profit jellegű, amiből adódóan a szervezésben közreműködők tevékenységüket ellenérték nélkül végzik. A játszani vágyóknak nem kell nevezési díjat fizetniük, így a bajnokságok lehetővé teszik a sportolni kívánó ifjúság számára a költségmentes megmérettetés lehetőségét.

Bár a bombabiztos strandlabdás nyitások, és a kosárlabdát artisztikus szinten művelők akciói egyébként is kuriózumként szolgálhatnak majd a mezei szurkolók számára, érdekes meccsnek ígérkezik a városatyák és a vasi média revansa is, strandkosárlabda formájában, szombat délután háromtól. A szervezők nagy örömére szolgált továbbá, hogy elfogadta meghívásukat Mészáros Tibor erőemelő világbajnok, aki vasárnap 15:00 órától a kötélhúzóverseny karmestereként színesíti a programot.

A 2004-ben megrendezett Summer Jamboree visszhangja egyformán kedvező volt a szervezők, a támogatók és a résztvevők oldaláról is, melynek hangulatát tükrözik az ott készült, és az alábbi weboldalakon megtekinthető fényképek: www.radioszombathely.hu, www.jeansstore.hu. A Rádió Szombathely a tavalyi évhez hasonlóan idén is biztosítja a fergeteges hangulathoz szükséges zenei aláfestést, ezenkívül helyszíni interjúkat készít a résztvevőkkel. A rendezvény médiatámogatói a Nyugat.hu, a Savaria Fórum, a Szombathelyi Est, a Szombathelyi Maraton és a Szombathelyi Tv.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, és garantálják a jó hangulatot. Mi a Nyugat részéről csak annyit mondhatunk: garantálunk városvezetőink számára terpeszek között átvitt arcpirító kötényeket, meggátolhatatlan triplákat, vasbetonfalra emlékeztető védekezést és a pszichológiai hadvezetés sportszerű formáit. Már amennyiben sikerül két acélkemény játékost delegálnunk:)

Summer Jamboree 2005
PROGRAM

2005. június 25.- Szombat

 

10:00-11:00 díjtalan nevezés a helyszínen mind a négy sportágban

Vas Megyei Strandröplabda Bajnokság 1. fordulója: Férfi páros
Női páros

Vas Megyei Strandkosárlabda Bajnokság: Férfi streetball
Női streetball

Vas Megyei Strandlábtenisz Bajnokság: Profi páros

Kispályás Strandfoci Bajnokság: 4 + 1 fős csapatok

15:00 Városatyák - Vasi Média streetball mérkőzés

2005. június 26.- Vasárnap

10:00-11:00 nevezés

Vas Megyei Strandröplabda Bajnokság 1. fordulója: Vegyes (4 fő- min. 1 hölgy)

Vas Megyei Strandkosárlabda Bajnokság: Vegyes streetball (min. 1 hölgy)

Vas Megyei Strandlábtenisz Bajnokság: Amatőr páros

Kispályás Strandfoci Bajnokság: 4 + 1 fős csapatok

15:00 Mészáros Tibor erőemelő világbajnok által levezényelt kötélhúzó verseny

Médiatámogatók:
Rádió Szombathely, Nyugat.hu, Savaria Fórum, Szombathelyi Maraton, Szombathelyi Est, Szombathely Televízió


Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sport

Tovább az oldalra