Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Strabag ismét segít a női kosárlabdán

Tegnap tartotta évzáró összejövetelét a Savaria BC női kosárlabdacsapata. Az idei év lezárása és egy ünnepi ebéd mellett azonban egy örömteli célja is volt a találkozónak, hiszen a Strabag képviselője bejelentette cége újabb egy évig támogatja a nemrégiben alakult sportklubot.
A Strabag mostanában egyre hatékonyabb és fontosabb szerepet vállal Vas megye sportjában. A cég egyre több sportklub esetében vállalja magára a támogatást. A Savaira BC - nél azonban már stabil, megbízható partnernek számít, hiszen nem első alkalommal született megállapodás a két fél között.
Németh Gyula a cég képviselője beszédében elmondta, a Strabagnak nem minden esetben a reklámérték a döntő akkor, amikor egy sportszervezet mellett leteszik a voksukat. Fontos az érzelmi oldal és az is, hogy lássuk azokat az értelmes célkitűzéseket, amiket kitűzött magának a klub.- mondta az üzletember.-majd reményét fejezte ki, hogy jövőre már több szponzor társaságában vehet részt az évzáró vacsorán, mert ez azt jelenthetné, hogy másoknak is fontos a női kosárlabda klub.

Szabadfi Zoltán a Savaria BC elnöke megköszönte a segítségét és reményét fejezte ki, hogy az anyagi biztonság hozzájárul ahhoz, hogy minél eredményesebben tudják felvenni a versenyt riválisaikkal.

A hivatalos ceremónia után, a klub vezetői, edzői és játékosai kötetlen beszélgetéssel búcsúztatták a mögöttük lévő szezont.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sport

Tovább az oldalra