Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Csatafutás Irigy Hónaljmiriggyel Szentgotthárdon

Az első 200 nevező emblémázott ajándékpólót kap.
Július 30-án, szombat délután rendezik meg a 3. Szentgotthárdi Csata Emlékfutást.

Induló csalogató részletek

Ami az induló csalogató részleteket illeti, 16 órakor kezdődnek a „VOSSEN” gyerekfutamok az óvodásoktól a középiskolásokig. Az előnevezett gyerekek Schöller jégkrémet kapnak ajándékba, továbbá részt vehetnek egy ingyenes dodzsem utazáson és arcfestést is kérhetnek. Előnevezés esetén nincs nevezési díj.

A 9 km-es „CASSONE” főfutam 17:55-kor indul és a magyar-osztrák határon átvezetve a mogersdorfi emlékkeresztnél fordul vissza. Előnevezési díj 600,- Ft. Értékelés 4 korcsoportban lesz.

A hobbifutók a 18:00 órakor rajtoló 1664 m-es tömegversenyen indulhatnak. Előnevezési díj 300,- Ft.

Ajándékok és ami még jár…
A versenyzőket a Coca-Cola látja el ásványvízzel. A futamok után ingyenes masszírozást vehetnek igénybe a futók. Valamennyi korcsoport 1-3 helyezettje lesz díjazva oklevéllel, emlékplakettel, a gyerekfutamok dobogósai VOSSEN törölközőt is átvehetnek. A főfutam dobogósai még kupát és értékes CASSONE ajándékokat kapnak, pl. melegítő, utazótáska, hátizsák, törölköző, póló.
A gyerekfutamok díjait Pars Krisztián olimpikon fogja átadni, akinek sikeres sportpályafutása Szentgotthárdról indult. Lesz több különdíj és értékes ajándéktárgyak kerülnek kisorsolásra, de csak az előnevezett indulók között.

A Csatafutást a Vas Megyei Sportigazgatóság és a Vas Megyei Atlétikai Szövetség is támogatja.

A Hunyadi Étterem valamennyi előnevezett indulót vendégül lát egy gulyás levesre és a Dreher Sörgyárak-kal közösen sztárvendégek fellépését támogatja. A tervek szerint Vujity Tvritko fogja árusítani saját könyveit és Wichmann Tamás mellett eljön számos neves sportoló.
20:00 órai kezdettel az Irigy Hónaljmirigy ad koncertet.

A rendezvényről videofelvétel (DVD-n megrendelhető) és digitális fényképek készülnek.

A polgármester már nevezett…
A tavalyi évhez hasonlóan a lelkes futókat főleg Szentgotthárdról ill. Vas megyéből várják a szervezők, de idén is cél az egész országból, továbbá Ausztriából, Szlovéniából, Horvátországból sőt távolabbi országokból is indulókat üdvözölni mind az amatőrök, mind a profik között.
A főfutamra – mint az előző két évben is – már nevezett Szentgotthárd polgármestere, Viniczay Tibor.

A versenykiírás megtalálható a www.csatafutas.tuti.hu honlapon, ahol nevezni is lehet. Az első 200 jelentkező ajándékpólót kap. Az előnevezések már kezdik megközelíteni ezt a számot, többen neveztek Ausztriából – köztük egy 79 éves futó - és Szlovéniából is. Július 27-ig lehet kedvezményes áron előnevezni, utána már csak a verseny napján a helyszínen és felemelt nevezési díj mellett.
További információ a (94) 554 223 telefonszámon (Woki Zoltán).

A fotók a tavalyi versenyen készültek
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sport

Tovább az oldalra