17 migránshoz riasztották a rendőröket Kőszegen

Kedden kora délután kellett intézkedniük.

Állampolgári bejelentés alapján a kőszegi egyenruhások 2022. augusztus 9-én a kora délutáni órákban igazoltattak Kőszeg külterületén tizenhét férfit, akik azt állították magukról, hogy pakisztáni és afgán állampolgárok.

Az intézkedés során sem személyazonosságukat, sem magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek