Dübörgött a heavy metal a Végállomásban

A múlt hét egyik főattrakciója a Kalapács együttes volt...

Aki szereti a hajrázós bulikat az igazán jól érezte magát a Végállomás klubban, ahol múlt péntek éjjel három rock zenekar lépett fel. A Patryzán zenekar nyitotta a sort majd jött a Stressz együttes. A heavy metál zenekarnak sikerült jól felpörgetnie a hangulatot. Lőrincz Tibor jellegzetes hangja gyorsan tűzbe hozta a rajongókat.

Majd jöhetett az est főattrakciója a Kalapács együttes. A zene minden korosztályt megmozgatott, az őspokolgép rajongóktól a legfiatalabb korosztályig, akik most kezdik igazán megízlelni a rockzene elsöprő hangulatát. Mert ki ne emlékezne a Pokolgép nevű zenekarra, akik a 80-as évek elején a heavy metal úttörői voltak hazánkban. 1990- ben kivált a zenekarból az együttes frontembere, Kalapács József hogy sikerre vigye az Omen együttest, majd újabb tíz év telt el és létrehozta a saját nevével fémjelzett Kalapács együttest. A csapat azóta négy cd-t dobott piacra. De a koncerteken azért elmaradhatatlanok a régi pokolgép számok.

A rockzene rajongói ezen a héten sem maradnak koncert nélkül, mivel pénteken a Junkees zenekar lép fel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria