Izzott a levegő a punk bulin

A punkrockrajongók legnagyobb örömére nemrég a Reactor és a Junkies tette tiszteletét a szombathelyi...
Tízkor a Reactor csapott a húrok közé, a zalai triónak lendületes pörgős zenéjével sikerült újabb rajongókat gyűjtenie. A csapatot amúgy is kedvelik a Junkies rajongók hiszen zenei stílusuk nagyon hasonlít a Junkies-éra. A zenekar mögött kemény év áll az idén már 38. koncertjüket adták, és a pihenésre most sem maradt sok idő mert másnap már Győrben robban a Reactor.

Ahogy Déxyék elhagyták a színpadot rövid technikai átállás után jöhetett a várva várt Junkies.

Az együttes tavaly ünnepelte 10. szülinapját. Melynek örömére karácsony előtt egy best of albummal és egy DVD-vel lepték meg a rajongóikat, amin összegyűjtötték az elmúlt évtized legpörgősebb Junkies dalait és az eddig összes forgatott klipet.

De az idén sem maradtak friss Junkies album nélkül a rajongók, hiszen szeptember végén dobták piacra a csapat hetedik cd-jét „Szép új világ” címmel, amiből mintegy 3000 db-ot sikerült eladniuk egy hónap alatt.

A bandának nem kellet sok idő hogy lázba hozza a Végállomás közönségét, pár perc múlva már izzott a levegő., és igazán jót tombolhatott aki úgy döntött hogy a péntek éjszakát a Végállomás klubban tölti.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria