A szombathelyi Savaria TSE táncosai ismét bizonyítottak

Münchenben a Latin Formációs Világbajnokságon az 5. helyet sikerült megszerezniük.

A szombathelyi Savaria TSE táncosai ismét bizonyítottak, most Münchenben, a Latin Formációs Világbajnokságon jutottak döntőbe, és a vadiúj koreográfiával nem kevés izgalom után az 5. helyet sikerült megszerezniük. A csapat átlagéletkora az utóbbi időben ugyancsak lecsökkent - több táncosnak kellett kilépni különböző okok miatt -, de mindezek ellenére megint sikerült elérni a kitűzött célt: a világbajnoki döntőbe jutni, és sikerült legyőzni egy rivális orosz csapatot is.

A verseny után egy kis elemzésbe kezdtünk a pontozólapok környékén, és bár még véletlenül sem merünk arra gondolni, hogy esetleg valaki is részrehajló volt a zsűri tagjai közül, de találtunk egy kis furcsaságot. A magyarok évek óta rivális csapatának számító oroszok honfitárs zsűritagja (egyedüliként a 7 tagú zsűriből) úgy látta, hogy a Savaria TSE alakítása még a középdöntőbe jutáshoz sem elég. A döntőben is furcsán alakultak a dolgok, ezúttal egy másik csapat kárára: az orosz bíró ismét saját csapatát látta legjobbnak, és mutatta fel az 1-es táblát a végül 4. helyen záró orosz csapatnak, ezáltal akaratlanul is a litvánokat segítve a végső győzelemhez a brémeniekkel szemben.

Végeredmény:

1. Klaipeda - Litvánia
2. Grün-Gold-Club - Németország
3. TSG Bremenhaven - Németország
4. Tsveta Radugi - Oroszország
5. Savaria TSE - Magyarország
6. Vera Tjumen - Oroszország

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria