Télen is süvíthetnek az ászok a Sportiget teniszpályáján

Újabb fedett teniszsátor nyílt Szombathelyen. A légtartásos sátrat kategóriájában a legmodernebb...

A tenisz szerelmesei légtartásos sátorban, korszerű technikai-biztonsági szerkezetek égisze alatt hódolhatnak mostantól kedvenc játékuknak.

Megnagyobbították a teniszpálya körüli védőhálót, világítás került a salakos kispályákra, multifunkcionális pálya épült — ezek volnának a Sportligetben az elmúlt évek során keresztülvitt beruházások. Önkormányzati vezetők és teniszrajongók egyöntetű véleménye volt azonban, hogy hiányzik még az ütlegelős labdajáték feltételeinek megteremtése télvíz idejére — egészen mostanáig.

Tegnap este fél hétkor nyitották meg azt a légtartásos teniszsátrat, amit a kategóriájában pillanatnyilag ismert legmodernebb technológiával láttak el: a sátor három rétegű, UV védővel felszerelt, nappal teljesen áttetsző és természetes, így elégséges fénymegvilágítást ad a játékhoz. A levegő temperálását automatikával ellátott hőlégbefúvó biztosítja.

A Sportszolgáltató Kht. megalapítása után jogi lehetőségeinek birtokában azonnal megkérte a szükséges építési és hatósági engedélyeket a pálya kivitelezéséhez, majd közbeszerzési pályázatot írt ki, amit a BS-Sport Kft. nyert el. A spéci pálya fogadószintje rekordidő alatt felépült, amit Karácsony előtt mintegy ajándékként vehetnek birtokba a teniszkedvelők.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport