Lezajlott Szombathely IV. Amatőr Nyílt Alpesi Síbajnoksága

Több százan indultak neki Ausztria hegyeinek, hogy eldöntsék: ki a legjobb szombathelyi síző.

Vasárnap magyar síelők százai lepték el a wenigzelli sípályákat, hiszen a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a HÓ-VÉ síkölcsönző itt rendezte meg közösen a vasi megyeszékhely IV. Amatőr Nyílt Alpesi Síbajnokságát. Arra még a szervezők sem számítottak, hogy a 155 előre nevezett versenyzőn kívül még 55-en a helyszínen jelentkeznek a megmérettetésre, így a 200-ig számozott rajtszámok hamar elfogytak.

Szerencsére ezt a problémát gyorsan sikerült megoldani, és  mínusz 6 fokban, gyönyörű napsütésben rendben lezajlott a kellemes, családias hangulatú bajnokság. Aki lemaradt róla, annak a versenyen készült képgalériával szeretnénk meghozni a kedvét a téli sportokhoz, és próbáljuk rávenni a jövő évi indulásra, amikor is a tulajdonosok reménye és ígérete szerint a pálya mellett már kétszer ekkora férőhellyel rendelkező melegedő fogja várni a sportolókat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport