Schwarzenegger orra előtt lett ezüstérmes Mészáros

Mészáros Tibor a hétvégén Schwarzenegger előtt szemléltette keménykötését a világhírű Arnold...

A minden év márciusának elején, az Ohio állambeli Columbusban megrendezett Arnold Classic világverseny presztízsben és népszerűségben a Mr. Olympiával vetekszik: a világ minden részéről érkeznek a testépítők, erősemberek, fekvenyomók, tornászok, sőt még a jóga művelői is, a fényűző nyeremények között pedig ott figyel százezer dollárnyi készpénz, batár Hummer terepjáró, Rolex karóra és még miegymás.

Az elképesztő érdeklődésre számot tartó eseményen idén a HVSE erőemelője, Mészáros Tibor is bizonyított: a szupernehézsúlyúak kategóriájában szerzett ezüstérmet felhúzásban. Mészáros a kamerák és a házigazda Arnold Schwarzenegger figyelmének kereszttüzében a 400 kg-os sima kezdőgyakorlatot követően azonban a 425 kg-os gyakorlatnál derék-húzódást szenvedett, így sajnálatos módon elmaradt a világcsúcsjavítás. Ideje mégsincs keseregni, mert jövő szerdai hazaérkezését követően gőzerővel készül a március végi ausztriai erős ember viadalra.


Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport