Vasi bálok 2005.

2005.

Valentin bál és Mokka
Véget ért a báli szezon, a szombathelyiek a hétvégén még egyszer felvették a báli ruhákat, s elindultak Sportházba Valentin bálozni, vagy egy régi, legendás zenekarral, a Mokkával bulizni.
Jogászok a Nagyszállóban, nosztalgiázók a Sportházban
Báli képgalériák
Egy különös nevű bál a Pannóniában
Fergeteges hangulat, teljesen kitöltött táncparkett és sok értékes nyeremény a tombolán. Hiába, a humánerőforrás…
Ifjúsági megyebál és orvos buli
Míg a Sportházban az ifjúság ropta, a Nagyszállóban az orvosok báloztak. Kedvencünk az ifjak bálján az az enyhén ittas egyén volt, aki fején egy pohár sörrel egyensúlyozva a színpad lépcsőjén táncolta végig a bulit.
Bálozott a város!
Az est kubai és a szombathelyi fellépői is megtáncoltatták polgármesterünket. A karneváli ritmusok és a keringő lágy dallamai mellett a mulatós zene éppúgy szerepet kapott, mint a rock and roll. Beszámoló sok képpel!
Giccsparty Kőszegen
Jampis fickós, rockos csajok és cicababák. Múltidéző mulatság a kőszegi várban. Képgaléria.
Horvát bál
Ahogy Önök is láthatják, hatalmas buli zajlott a szombathelyi Művelődési és Sportházban! Képgaléria.
Rotary bál
A helyszín a Savaria nagyszálló télikertje. Képgaléria.
Még képek a Megyebálról
Képgaléria

Megyebál: A nagy tivornya ezúttal is elmaradt
A bálok sorát nyitó Megyebál bevallottan konzervatív hangvételű, vendégei a megye településeinek elitjei közül kerülnek ki. A bevételek ezúttal a megyei kórház ún. haemodinamikai laborjának létrehozását támogatják.

Nem kék többet várni bezony, Vasban is béköszönt a báli szezon!
Az elegantos tivornya hívei mostantól topánkákat pozícionálni és sörényeket tupírozni szíveskedjenek: ismét bekopogott hozzánk a báli szezon.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria