Újabb eredménnyel büszkélkedhet a szombathelyi Westside TSE tánccsapata

A 2006. március 4-én megrendezett gersekaráti, MTMSZ Országos bajnoki elődöntőn gyerek, junior, felnőtt kategóriában, 8 számmal képviseltették magukat, és nagy örömükre meg is lett az eredménye.

Helyezéseik a következők:

Felnőtt Hip-hop kiscsoport I. hely
Felnőtt Hip-hop formáció I. hely
Felnőtt Hip-hop páros Vincze Csaba-Szárnyas Mónika I.hely
Felnőtt Hip-hop Soló Férfi  Vincze Csaba I.hely
Junior Hip-hop formáció II.hely
Gyerek Hip-hop formáció II.hely
Felnőtt Hip-hop Duo férfi Szakály Maximilián- Németh Dávid II.hely
Gyerek Hip-hop szoló női Fazekas Petra II.hely

A nagyszabású rendezvényen már a létszám is önmagáért beszélt:23 egyesület mintegy 700 táncosának produkcióját pontozta a zsűri, 9-20 óráig folyamatosan, 34 kategóriában 180 versenyszám indult. Büszkeségeink négy arany, és négy ezüstéremmel tértek haza, így természetesen hivatalosak a március 25-én Tatabányán megrendezendő Országos Bajnoki döntőre, ahová minél több lelkes szurkolót várnak. Szinte biztosak lehetünk benne, hogy ismét eljutnak a Modern Táncok Világbajnokságára is. Aki teheti, menjen, és szurkoljon, hiszen ők fogják képviselni először városunk, majd hazánk!
Megérdemlik a bátorítást!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport