Szexi pasik Szombathelyen

Ha felmerül a "Kik is a jó pasik?", a pólós fiúk megkerülhetetlenek.

Kis városunkat az idén is az a megtiszteltetés érte, hogy eljöttek hozzánk büszkeségeink, és a mi uszodánkban vetették magukat a habokba, a lelkes női szurkolótábor nagy örömére.
A nézőtér zsúfolásig meg is telt a meccs előtt egy órával. Mindenki a jobb helyekért küzdött, mert közelről az igazi.

A fülledt, feszült hangulat csak a világbajnoki felkészülő edzőmeccs (mert ez volt a hivatalos neve a találkozónak) felénél kezdett csak oldódni, amikor Szécsi Zoltán került a kapuba. Ő aztán megmutatta, milyen is Magyarország legjobb kapusa, amikor úgy emelkedett ki a vízből, mint egy vízcseppekkel ékesített Adonisz.
No jó, a mérkőzésen nem rágtuk tövig a körmünket az izgalomtól, de nem is ez volt a lényeg.

Miután a játék végeztével a válogatott magára öltötte piros fürdőköpenyét és átvette a Gothard Jenő Általános Iskola ajándékait a negyven apró, büszke kisgyerektől, tini lányok sokasága lepte el a fiúkat, és megkezdődött az autogramosztás, meg a fényképezkedés.

Mi szerencsések voltunk, mert követhettük őket a Claudius Hotel aulájába, mert ígéretet kaptunk, hogy beszélgethetünk velük egy cseppet. A két kiválasztott Kiss Csaba és Gór-Nagy Miklós lett.

Nyugat (Ny.): Van-e valami különleges, extramodern edzőmódszeretek a sok úszás mellett? Mivel hozzátok kondiban magatokat?
– Az öltözőfoci nagyon jól esik edzések előtt, kikapcsol és bemelegít – válaszol nevetve Kiss Csaba.
– Amúgy vannak azért konditermi programok is, meg egy kis hasazás a medence szélén – teszi hozzá Gór Nagy Miklós

Ny: Más sportágakban sokan panaszkodnak, hogy nem jönnek a gyerekek utánpótlásnak, értetek viszont rajonganak, és egyre gyarapszik a vízilabda egyesületi tagok száma vidéken is. Minek köszönhető ez?
Kiss Csaba (K.CS.)
: Valószínűleg a két olimpiai aranynak, és annak, hogy az emberek nem csalódtak még ebben a sportágban. Ezt űzni Magyarországon ma népszerű dolog, jók az edzők, de sokat segít a média is. Mi is azon vagyunk, hogy minél több gyerekkel szerettessük meg a vízilabdát. Ezért jöttünk Szombathelyre is, hogy segítsünk minél jobban fellendíteni az egyesületet.

Ny: Miért jó vízilabdázni?
G-N. M.:
Ez egy jó kérdés (nevet). Talán a test test elleni küzdelem, de azért a játékból is marad valami. Inkább a sikerélményről van szó, mint a sportágról.

Ny: Jut még idő valamire az élsport mellett? Gondolok itt tanulásra vagy munkára.
G-N. M.
: Én most is járok fősulira. Sokan vállalnak a póló mellett mást is, ami azt mutatja, hogy a kettő jól összeegyeztethető.

Ny: A ti csapatotok rendezett, összeszokott. Mi ennek a titka?
K. Cs.:
Nem igazán tudok erre felelni, mert én úgy látom, máshol is vannak jó társaságok, csapatok...

Ny: Képzelem, hány csajszi, tinilány lóg rajtatok, ha teheti. No és persze más nők is akadnak, akik szívesen kerülnének közelebb hozzátok… Milyen érzés körülrajongottnak lenni?
G-N. M.: Egy bizonyos pontig jó, amíg nem kezdenek el túlságosan nyomulni.
K. Cs.: Nekem is csak egy szívem van, de abba sokan beleférnek!

Ny: Mennyire használjátok ki az adódó lehetőségeket?
G-N. M
.: Egyáltalán nem (és miközben mondta, komoly maradt az arca)!
– Ha helyzet van, lépni kell, nem? – vágott a szavába nevetve Kiss Csaba. – De ez csak tréfa! Amúgy a csapat felének már van barátnője. Mi elsődlegesen a sportnak élünk. Az, hogy emellett ilyen megtiszteltetésben van részünk a női nem részéről, az már csak plusz jó dolog.

Ezzel a mondattal zárták beszámolójukat a vágy titokzatos tárgyai, srácok, mi pedig boldogan távoztunk a helyszínről, hogy egy levegőt szívhattunk velük. Reméljük, jövőre is jönnek!
No de szombathelyi lányok, azért ne keseredjetek el, mert addig is itt maradnak nekünk a Vasi Aligátorok, és csak nézzétek meg fotógalériánkban, ők se semmik!

Itt edzőtáboroztak
Mint a mérkőzést követő sajtótájékoztatón megtudtuk, a magyar vízilabda-válogatott már többször edzőtáborozott Szombathelyen. Most is több napot edzettek a fedett uszodában. Kemény Dénes, a válogatott edzője elmondta, mennyire örül, hogy nagy szeretet fogadja őket, ahányszor itt megjelennek. Az is jó, hogy Szombathely ilyen látványosan fejlődik a vízilabdában. Ipkovich György polgármester pedig bátorította a csapatot a minél többszöri látogatásra: „Szokjatok rá, hogy eljártok, és mi nem leszünk hálátlanok. „Azt is megtudtuk, hogy a pólósok elmennek majd egy kis iskolalátogatásra és bátorításra a Gothard iskolába, ahol vízipóló tagozat is működik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport