Hajrá Westside! - a szombathelyi táncoslábúak csúcsformában

Az MTMSZ Országos Bajnokságáról három arany, és öt ezüstéremmel tértek haza, és készülnek az olaszországi Világbajnokságra.

Úgy tűnik, a szombathelyi táncoslábuakat már semmi sem tudja megállítani, mint a szélvész, úgy törnek előre évről évre az országos bajnokságokra, és képviselik hazánkat a nemzetközi porondokon is. 2006. március 25-én az MTMSZ Országos Bajnokságáról három arany, és öt ezüstéremmel tértek haza, és készülnek az olaszországi Világbajnokságra. A versenyen huszonhárom egyesület képviseltette magát, mintegy hétszáz táncossal, és küzdött reggel fél kilenctől este tizenegyig. A mérkőzés nagyszabású mivoltát  mi sem bizonyítja jobban, mint néhány számadat: száznégy kategóriában háromszázhetven indult, a zsűri nagy örömére. Büszkeségeink helyezései a következők:

Felnőtt Hip-hop kiscsoport I. hely
Felnőtt Hip-hop formáció I. hely
Felnőtt Hip-hop Soló Férfi  Vincze Csaba I.hely
Felnőtt Hip-hop páros Vincze Csaba-Szárnyas Mónika II.hely
Junior Hip-hop formáció II.hely
Gyerek Hip-hop formáció II.hely
Felnőtt Hip-hop Duo férfi Szakály Maximilián- Németh Dávid II.hely
Gyerek Hip-hop szoló női Fazekas Petra II.hely

Természetesen a dicsőség nagy része a két oktatót, Vincze Csabit, és Szárnyas Mónikát illeti, akik nem kevés fárdsággal készítették fel csoportjaikat.
Drukkojunk nekik együtt, hogy három aktuális címvédőjük sikerrel helyt tudjon állni a Modern Táncok Világbajnokságán, és újabb eredményeket szerezzenek Magyarország, és Szombathely számára.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport