Akiknek utoljára szólt a csengő - Ballagások Szombathelyen

Képgalériáinkkal a szombathelyi végzősöket búcsúztatjuk. A Bolyai , a Közgazdasági és a Kanizsai...

Vonuló Nagy Lajos

Utolsó képgalériánk következik a szombathelyi középiskolák ballagásról. Íme, a Nagy Lajos Gimnázium végzősei!

Nézd meg képeinket!


Elballagott a Premontrei is

Képeink a Premontrei Szent Norbert Gimnázium diákjainak búcsúzásán készültek

Nézd meg képeinket!


A nap is megnézte a ballagó bolyaisokat

Egy hosszú séta után május 6-án végleg bezárultak a kapuk a Bolyai Gimnázium végzős diákjai előtt. No ez persze nem azt jelenti, hogy nem jöhetnek többet vissza, a tanárok, és a fiatalabbak is várják őket, nem kevés kíváncsisággal. No meg várja őket most az érettségizető bizottság is….
Tovább a ballagásra...


Ballagás a Közgazdaságiban

A Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola végzősei is elballagtak.


Ballagás a Kanizsaiban

9 óra 15 perckor a szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnázium végzőseinek utoljára szólt a csengő, ezzel kezdetét vette a középiskolások egyik legszebb ünnepe, a ballagás. A harmadévesek már kora reggel sürögtek-forogtak, orgonákkal és megannyi tavaszi virággal díszítették a termeket. A ballagó “vén diákok” még egyszer, utoljára bejárták az iskolát, majd a Gayer parkban sor került a hivatalos ünnepségre is. A negyedévesek átadták a zászlót a harmadéveseknek, és átvették kitüntető díjaikat. "Mindenki elmegy" – szomorkodott egy harmadéves, rá még vár egy kemény év, a távozókra pedig jövő héten az érettségi. Sok sikert lányok, fiúk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria