Polgármesteri segítség a Halinak!

Honlapunk úgy értesült, hogy dr. Ipkovich György polgármester támogatókat talált a Haladás focistáinak.

Szombathely első embere és Dobány Lajos, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója egy hete ültek tárgyalóasztalhoz, itt szóba került az labdarugó egyesület jövője is. Információnk szerint a polgármester ekkor közölte, hogy olyan támogatókat talált, akik segítenének a csapat ügyeit rendbetenni. Konkrét összeg még nem szivárgott ki, ugyanakkor úgy tudjuk, hogy a pénz elegendő lenne ahhoz, hogy a csapat kivívja az első osztályú indulás jogát.

Telefonon megkerestük Dobány Lajost is. Azt tudakoltuk, hogy sikerült-e hosszabbítani a csapat lejárt szerződésű labdarúgóival. Az ügyvezető igazgató türelmet kért, és azt ígérte rövidesen visszatérhetünk a témára.

A teljesség igénye nélkül íme azoknak a meghatározó Haladás játékosoknak a névsora, akikkel, ha nem lesz időben megegyezés, a bajnokság végén minden következmény nélkül távozhatnak a csapatból : Rózsa Dániel, Rajos Gábor, Nagy Gábor, Schimmer Szabolcs, Mihalecz Péter.

Dobány Lajos arra felvetésre, mely szerint igaz-e, hogy mindössze négy szerződéssel rendelkező játékosa van a Haladásnak azt mondta: Nem állunk jól, de ennél azért jobb a helyzet!

L.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport