Jelesre vizsgázott az új sportcsarnok a 41. Savaria Nemzetközi Táncversenyen

Most először rendeztek itt ilyen nagyszabású versenyt. A legnagyobb problémát a táncosok elszállásolása jelentette.

Jól szerepeltek a magyarok a szombati 41. Savaria Nemzetközi Táncverseny keretében megrendezett Latin Európa-bajnokságon, Maurizio Vescovo és Törökgyörgy Melinda a második helyen, a dr. Faluvégi András – Tóth Orsolya páros pedig a huszadik helyen végzett. A dobogó legfelső fokára a dán Peter Stokkebroe és Kristina Juel állhatott. Törökgyörgy Melinda elmondta, hogy a jó eredmény elérésében nagyon nagy szerepet játszott a közönség. Minden mozdulatukat hatalmas tapssal jutalmazták.

Az új városi sportcsarnokban most először rendeztek ilyen nagyszabású versenyt, a létesítmény jelesre vizsgázott, a szinte telt házas rendezvény zökkenőmentesen zajlott. A legnagyobb problémát a versenyre nevezett 61 pár és kíséretük elszállásolása jelentette, hiszen többen is népes szurkolótáborral érkeztek.

A végeredmény:
  1. Peter Stokkebroe - Kristina Juel – Dánia
  2. Maurizio Vescovo - Törökgyörgy Melinda- Magyarország
  3. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich - Szlovénia
  4. Matej Krajcer - Iwona Golczak - Szlovénia
  5. Denis Kuznetsov - Maria Tzaptashvili - Oroszország
  6. Andrei Zaitsev - Anna Kuzminskaja – Oroszország
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport