Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

„Sportol a család”

A Sugár úton minden hétköznap várják a mozogni vágyókat. Tanácsokkal, ötletekkel. Előtte azonban verseny!

A rendezvény időpontja: 2006. július 1. szombat 9.00
A rendezvény célja: a mozgás népszerűsítése, a szabadidő hasznos eltöltése, családi program kialakítása, egészségmegőrzés, egészséges életmód kialakítása.

A délelőtt folyamán mozgásos vetélkedőket kínálunk a családok számára, s a közreműködő testnevelő tanárok, orvosok segítségével válaszolunk a résztvevők kérdéseire, tanácsokat kapnak a szabadidő hasznos eltöltésével, az egészséges életmóddal, a betegségek megelőzésével kapcsolatban. A „nyitott pálya” mozgalom népszerűsítése, melynek keretében a Sugár úti Sportcentrumban hétköznapokon 17.00-tól a mozogni, kocogni vágyóknak szakemberek tanácsokkal bemutatókkal, segítenek az érrendszeri betegségek és a csontritkulás megelőzésében.

A rendezvény programja:

9.00    gyülekező a Sugár úti pályán
9.10    megnyitó
9.20    helyből távol
9.20    kislabda hajítás
10.00  medicinlabda dobás
10.50  4x100 m családi váltó (3x100 m is)
11.00 4x1 kör családi váltó (3x1 kör is)

Az indulás feltételei: A rendezvényen 2 szülő 1 gyerek illetve 2 szülő 2 gyerek felállásban indulhatnak a családok. A dobószámokban és a helyből távolban a mért eredményeket összeadják és ez dönti el a végső sorrendet. Mindenkinek 3 kísérlete van.

Díjazás: Eredményt versenyszámonként hirdetünk, az első 3 helyezett oklevelet kap, és a legtöbb számban induló család kapja meg Szombathely legsportosabb családja címet és egy serleget a 3 fős és a 4 fős kategóriában is.

A rendezvényen 11.00-tól orvosok és testnevelők táplálkozási, életmód, betegségmegelőzési tanácsaikkal segítik a mozogni, kocogni vágyó embereket. Gimnasztika közös kocogás is szerepel a programban

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport