Képgalériánk a bronzmeccsről (Lami-Véd Körmend - PVSK-Pécs Expo 87-61)

Folytatás a két győzelemig tartó csatában június 7-én, szerdán Pécsett.

Lopatka 8, Archie 12, Trummer 16/9, Vavra 9, Ferencz 17/9, Mujanovics 9/3, Hunter 11, Kutasi -, Érsek 4, Szlávik -

Edző: Sabáli Balázs, Zsebe Ferenc

A mérkőzés előtt köszöntötték a lelátón helyet foglaló Németh Istvánt, aki a második lengyel bajnoki cím megnyerése után itthon, Körmenden pihen.
Lassú tempóban kezdődött a játék, mintha nem is a harmadik helyért küzdenének. Fáradtnak tűnt mindkét csapat. A körmendi oldalon Ferencz és Trummer gyűjtötte a pontokat. Az időnként álmos játékba Szabó György hozott ítéleteivel egy kis lendületet. A második negyed elején ellépett a Körmend, de a végére Aleksics hárompontosaival hat pontra csökkent a különbség. A harmadik negyedtől fokozatosan tovább növelte előnyét a Körmend. A Pécs sűrű cserékkel próbálta megtörni a lendületet. A 26 pontos győzelmet ezen a mérkőzésen megérdemelten aratta a hazai csapat. Stojan Ivkovics nem lépett pályára, mégis sikerült kiharcolnia egy technikai hibát a pályán, igaz reklamálásért.

Ritka jelenet tanúi lehehettek a körmendi nézők a mérkőzés lefújása után. Szabó György játékvezető a kezdőkörben megcsókolta parkettát. Mint kiderült ezzel a gesztussal búcsúzott az aktív játékvezetéstől. Ezen a mérkőzésen vette szájába utoljára a sípot, melyet köszöntése után a közönség soraiba dobott.

Folytatás a két győzelemig tartó csatában június 7-én, szerdán Pécsett.

Forrás: www.kormend.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport