Férfi röplabdázóink többet már nem hibázhatnak

A magyar férfi röplabda válogatott roppant fontos EB selejtező mérkőzést vív Csehország ellen vasárnap 17 órától Szombathelyen, az Arena Savaria-ban. Itt a lehetőség, hogy visszavágjunk, és kijussunk az EB-re!

A magyar férfi röplabda válogatott roppant fontos EB selejtező mérkőzést vív Csehország ellen vasárnap 17 órától Szombathelyen, az Arena Savaria-ban. Ha a soros ellenfélen kívül Szlovákiával és Dániával egy csoportban szereplő magyarok legyőzik a cseheket, nagy lépést tehetnek az Európa bajnoki szereplés felé. Vereség esetén azonban nehéz helyzetbe kerülhet a csapat, hiszen a legutóbbi fordulóban, Csehországban 3:0 arányban kikapott a házigazdáktól.

A megfelelő eredmény eléréséhez nagyon jó napot kell kifognia az egész magyar csapatnak, hiszen Csehország válogatottja Európa egyik legjobbja, így – papíron – a mieinknél jóval nagyobb erőt képvisel. Emellett elsősorban a nyitások és a nyitásfogadások terén kell javulnia Magyarország válogatottjának, ugyanis a legutóbbi meccs leginkább ezeken ment el.
Itt a lehetőség, hogy visszavágjunk, és kijussunk az EB-re – helyezte új megvilágításba a múltkori fiaskót Demeter György, a magyar férfi röplabda válogatott szövetségi kapitánya. A hátralevő három meccset meg kell nyernünk, ehhez a csehek ellen feltétlenül szükségünk lesz a bíztatásra, az ellenfél játékosai ugyanis nagyrészt az erős olasz és francia bajnokságban edződnek. Ha a közönség sportszeretetére támaszkodva túljutunk a holtpontokon, akkor kijuthatunk a szentpétervári Európa bajnokságra – szólt a szombathelyi közönséghez a kapitány.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport