Répce szépe

Első ízben rendezték meg a "Répce szépe" szépségversenyt. A merész kezdeményezés elsöprő sikert aratott. Nézze meg a lányokat!

A hétvégén első ízben rendezték meg a "Répce szépe" szépségversenyt. A merész kezdeményezés elsöprő sikert aratott. A nők elismerően, a férfiak pedig szájtátva bámulták a huszonhárom elragadó versenyzőt. A lányoknak háromszor kellett a színpadra lépniük: bemutatkozásként utcai viseletben, a második menetben fürdőruhákban topogtak végig. Levezetésként a báli ruha került a porondra, illetve a lányokra. A szoros versenyben végül Ható Júlia, sárvári szépség fejére került a korona. Azonban a többiek sem maradtak vígaszdíj nélkül, a virágcsokrok mellett értékes jutalmak sorát osztották szét. A zsűri hozzáértését bizonyítja, hogy a közönségdíjat is Júlia kapta.Amíg a lányok a színfalak mögött öltözködtek , a nagyérdeműt rockisok és hastáncosok szórakoztatták. Volt olyan is, aki dalra fakadt a színpadon. El kell ismernünk, remek estét hozott össze Répcelak!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria