Motorosok, ha találkoznak

A hétvégén ötödször rendezték meg a Sárvári Vármeeting Motorostalálkozó és Rockfesztivált.

A hétvégén ötödször rendezték meg a Sárvári Vármeeting Motorostalálkozó és Rockfesztivált. Ahogy az előző években, az idén is nagy sikere volt a rendezvénynek. Persze, miért is lett volna másképp, mikor rengeteg mutatós kétkerekű járgányt csodálhattak meg a látogatók.

No és persze a zenében sem volt hiány, főleg a szombati nap tomboltak sokan a színpad előtt. mikor is a Lord és a Tankcsapda lépett színpadra. Rajtuk kívül még a P-Mobil, a Cserga és Maggie, a Főnix, Nemcsak Barry szórakoztatta a közönséget.
A szervezők arra is figyeltek, hogy az átállások alatt se maradjon zene nélkül a nagyérdemű. A holtidőben a Black Riders húzta a talpalávalót a sörsátorba. Ha valaki sokallta a belépőt, az városban és a környéken is megnézhette a motorokat a szombat délutáni 25 kilométeres felvonuláson.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria