Bemelegítettek a gólyák

Elkezdődött a BDF gólyatábora, az első napról adunk egy kis ízelítőt képgalériánkban. A továbbiakban folyamatos beszámolókat és még több képet találhattok nálunk.

Vizes gólyák

A szombathelyi Berzsenyi Főiskola elsős diákjait egy utolsó képgalériával köszöntjük. Következzenek a legpikánsabb képek a múlt heti szökőkutas fürdőből.

Fotó: Jánosa Dávid Péter


Tábortüzes gólyaavató

Szombaton este tűz köré telepedte a szombathelyi főiskola gólyái, hogy némi sör mellett mélázzanak el azon, mi is vár rájuk éveken át.


Péntek estére elfáradtak a gólyák

Péntek estére kicsit megfogyatkozott az előző napi tömeg a Sörkertben, de akik ott voltak nem panaszkodhattak a hangulatra. A gólyák a megfelelő mennyiségű alkohol elfogyasztása után csapatokra szakadva bevették a város több szórakozóhelyét is.

Szundi


Salsával vezették le a heti feszültséget a gólyák
Péntek éjjel a táncé és a szórakozásé volt a főszerep a szombathelyi Berzsenyi főiskola idei gólyái számára. Hogy mennyire pörögtek ügyesen a chilei latin zenére, arról tanúskodik képgalériánk. Nézze meg Ön is! Emellett megnézheti azokat a képeket is, amelyeket az ifjú főiskolások eddigi beavatásáról készítettünk! (fotó: Sadness)

Sadness


Lazulás Jamie Winchester koncertjén
A BDF-es gólyák a délelőtti vetélkedőkben megfáradva este ismét visszatértek főhadiszállásukra, a főiskola udvarára, hogy a jól megérdemelt sörük mellett Jamie Winchester koncertjére lazuljanak egyet. Képgalériánk itt készült.


Vízbe gázoltak a gólyák
Csütörtökön a vízé volt a főszerep a szombathelyi BDF gólyatáborában. Mi a Csónakázó tóhoz kísértük az ifjakat. A vízbe és a partra is.


Bemelegítettek a gólyák
Elkezdődött a szombathelyi BDF gólyatábora, az első bemelegítő napról adunk egy kis ízelítőt képgalériánkban.


BDF Gólyatábor: kilövésre készen
"Az egész az ivásról szól, de így jobban hangzik!" - szólt a rutinos hallgatója egy internetes fórumban a gólyatábor vetélkedősorozatáról. Mi azért részletezzük is kicsit.
A cikk így folytatódik tovább...


A továbbiakban folyamatos beszámolókat és még több képet találhattok a nyugat.hu hasábjain, érdemes lesz minél többször visszatérni hozzánk.

Itt olvashatod a Gólyatábor részletes programját: BDF Gólyatábor: kilövésre készen

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria