Megzuhant a forint a jogállamisági eljárás hírére

Nem lesz ez így egyszerű történet.

Jelentősen gyengült a forint kedd estére a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Az euró árfolyama a reggel hétkor jegyzett 369,22 forintról 375,15 forintra emelkedett hat óra előtt. Az euró jegyzése 13 óra után ugrott meg, 377 forint is volt a jegyzés, miután Ursula von der Leyen bejelentette, hogy az Európai Bizottság elindítja a jogállamisági eljárást Most már biztos, hogy nagyon sokat fognak rólunk beszélni Brüsszelben April 05. 17:18 Magyarországgal szemben. Később korrigált kissé, 375-ös szintig az árfolyam.

A svájci frank árfolyama 363,38 forintról 369,90 forintra nőtt, a dollár jegyzése pedig 336,49 forintról 343,55 forintra erősödött.

Az euró dollárárfolyama a reggeli 1,097 dollárról 1,0922 dollárra süllyedt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság