Svájcban gyűrték le a világot a Galaxy rokisai

A Lakikcs-Horváth duó mindenkit maga mögé utasított, de a többiek sem álltak meg a negyeddöntőig.

Az év sikerének nevezte Molnár Nóra, a Galaxy rock & roll klubjának edzője ifjú tanítványaik legutóbbi diadalmenetét: Lakikcs Zoltán és Horváth Gyöngyi Zsófia serdülő kategóriás magyar bajnokok a szombatra időzített, svájci Schaffhausenben rendezett Világkupán a dobogó legfelső fokára táncolták magukat. „Aznap ők voltak a legjobbak a világon, egyértelmű pontozással hozta ki őket a zsűri az első helyre” – számolt be lapunknak a tánctanár legalább oly lelkesen, amiképpen tanítványai is a táncparkettre szoktak perdülni. Így a Galaxy RRC párosa pályafutása eddigi legsikeresebb évét zárhatja majd december 2-án, a szezon utolsó világversenyén Szlovéniában.

Ám nem csak ők brillíroztak: a vasi rokisok valamennyi párosa eljutott sikeresen legalább a negyeddöntőig, ami azért nem kis teljesítmény, mert összesen 53 páros indult a kategóriában. Molnár Nóra és Koszogovits Norbert edzők tehát megtették, amit csak tudtak.

A Vas megyei delegáció további eredményei:
serdülő kategória.: Geröly Ádám - Horváth Nikolett (Galaxy) 27.hely
Süle Tamás - Roznár Dóra (Galaxy) 22.hely
Szabó Marcell - Stubán Dalma (Rocky-Dilly) 25.hely
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport